20. 2. 2016

KULINART






Trhovisko kulinart vo Frankfurte nad Mohanom je veľtrh pre zábavu a štýl. Nájdete tu zhruba 70 vystavovateľov, ktorý prezentujú osobne vybrané lahôdky, špičkový dizajn a štýlové doplnky. 


Ponuka je veľmi široká. Siaha od interiérových a kuchynských doplnkov až po kávu, čokoládu, džemy, sušienky, víno a mnoho ďalších netradičných lahôdok. Všetky lahôdky sa dajú kúpiť aj ochutnať.


Vystavovatelia kladú veľký dôraz na kvalitu svojich produktov. Produkty sú vyrobené s udržateľnou filozofiou, ktorá určuje nové trendy a impulzy. Ak hľadáte nové variácie, netradičné špeciality a chcete zažiť kulinársky zážitok, tak si prídete na tomto inšpiratívnom veľtrhu na svoje. 

Najviac ma zaujal arabský stánok, kde som ochutnala nakladané citróny, morskú soľ, pálivé olivy, domácu harissu, arganový olej a džús z granátových jabĺk. Zaujímavé boli i figovo-mandľové koláče, balsamico ocot s piniovými orechami, škoricový a kardamónový med a telové oleje a krémy z arganového oleja. 

Ďalší veľtrh v tomto roku bude v Stuttgarte 19. a 20. Marca a opäť vo Frankfurte nad Mohanom 29. a 30. Októbra. Dobrá príležitosť stretnúť inných foodblogerov, prekonzultovať nové trendy vo varení a pečení, vymeniť si recepty a posunúť sa o krôčik ďalej. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára