HRUŠKOVÝ DŽEM SO ŠKORICOU, ZÁZVOROM A MANDĽAMI
Prvé septembrové ráno som otvorila chladničku, vybrala malý pohár slivkového džemu a zjedla ho na posedenie. Mňam, to bola dobrota. Ďalej hladám v chladničke ďalšie džemy, ale neúspešne. Zjedla som totiž posledný džem. O chvíľu sa na mňa začala prenášať akási džemová panika. Čo teraz. Valila sa prvá myšlienka. Doma nie sú žiadne džemové zásoby. Druhá myšlienka. Blíži sa jeseň.
Rýchlo štartujem na trh, kde kupujem voňavé hrušky a doma sa púšťam do džemovania čerstvého hruškového džemu so škoricou, zázvorom a mandľami. Toto je výsledok môjho septembrového nápadu, z ktorého vznikol tento vynikajúci džem.
Hodí sa super k maslových sušienkam, palacinkám, alebo len tak na domáci chlebík.
Rýchlo štartujem na trh, kde kupujem voňavé hrušky a doma sa púšťam do džemovania čerstvého hruškového džemu so škoricou, zázvorom a mandľami. Toto je výsledok môjho septembrového nápadu, z ktorého vznikol tento vynikajúci džem.
Hodí sa super k maslových sušienkam, palacinkám, alebo len tak na domáci chlebík.
Komentáre
Zverejnenie komentára