4. 10. 2015

DOMÁCE DŽEMY

Vyrábam domáce džemy v malom množstve, ktoré si môžte u mňa objednať. Používam čerstvé ovocie, ktoré obmieňam podľa sezóny. Do džemov pridávam citrónovú alebo pomarančovú šťavu, niekedy ružovú alebo pomarančovú vodu, bylinky, korenie a jedlé kvety. Džemy sú sladené trstinovým cukrom a bez akejkoľvek chémie, bez pektínu a akýchkoľvek zahusťovadiel. Každý džem je unikát, poctivo vyrobený s nadšením a láskou. A nemyslite si, že stojím za sporákom s hrncami rôznych veľkostí celé hodiny. Je úžasné vedieť, že každý džem prešiel mojimi rukami, takže to máte 100 % homemade by me. V ponuke sú ďalšie nové tri druhy. Na Facebookovej stránke Food Blog pridávam stále nové druhy, tak ma sledujte, aby ste niečo neprepásli: Nektarinkovo-slivkový džem s bourbon vanilkou. Hodí sa ako plnka do koláčov, do keksíkov a na akýkoľvek druh torty.  



































Opunciovo-melónový džem s klinčekami a jasmínovými kvetmi. Hodí sa na celozrnný chleba a má antioxidačný účinok.  

Broskyňový džem s jasmínovými kvetmi a levanduľou. Hodí sa ako plnka do domácich koláčov, briošiek a sušienok. Alebo k odkrojenému a v rúre do chrumkava upečenému Panettone. 

Akékoľvek otázky ohľadne džemov, rada zodpoviem. Teším sa.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára