TAGLIATELLE SO ŠALVIOU
V dnešnej dobe sa každý ponáhľa, nikto nemá čas. A na varenie už vôbec nie. Preto prichádzam s týmto rýchlym a zároveň proti bakteriálnym receptom. Rýchlym preto, lebo príprava trvá maximálne 15 minút a proti bakteriálnym preto, lebo šalvia má silný proti bakteriálny účinok pri chorobách ústnej dutiny a hrdla.
Potrebujeme:
Potrebujeme:
500 g tagliatelle
10 lístkov šalvie
1 cibuľu
4 strúčiky cesnaku
1 PL olivového oleja
soľ a čierne mleté korenie
Ako nato:
1. Šalviu opláchneme, osušíme a nasekáme najemno. Cibuľu a cesnak ošúpeme a nakrájame nadrobno. Cibuľu a cesnak speníme na masle, pridáme šalviu, osolíme a okoreníme podľa vlastnej chuti. Tagliatelle uvaríme al dente podľa návodu na obale, scedíme a necháme odkvapkať.
2. Pokvapkáme trochu olivovým olejom, aby sa do seba nelepili. Cestoviny dáme do panvičky s omáčkou a párkrát prehodíme. Kto má rád, posype ešte nastrúhaným parmezánom.
2. Pokvapkáme trochu olivovým olejom, aby sa do seba nelepili. Cestoviny dáme do panvičky s omáčkou a párkrát prehodíme. Kto má rád, posype ešte nastrúhaným parmezánom.
Komentáre
Zverejnenie komentára