KOKOSOVO-KÁVOVÁ ROLÁDA
Potrebujeme:
200 g maslových keksíkov
100 g masla
6 PL čiernej tekutej kávy
2 PL medu
2 PL kakaa
Plnka:
100 g kokosu
35 g masla
1 PL medu
1 ks vanilkového cukru
Ako nato:
1. Keksíky rozmixujeme na jemno, zmiešame s maslom, kávou, medom a kakaom. Rukami vypracujeme cesto, ktoré zabalíme do priesvitnej fólie a necháme v chladničke odpočívať.
2. Medzitým si pripravíme kokosovú plnku tak, že kokos rozmixujeme s maslom, medom a pridáme jeden sáčok vanilkového cukru. Cesto rozválkame na papieri na pečenie asi na 3 mm vysoké.
3. Na cesto rozotrieme kokosovú plnku a opatrne zarolkujeme pomocou papiera na pečenie. Konce dobre uzavrieme. Zabalíme do dvojitej vrstvy alobalu a necháme v chladničke stuhnúť do druhého dňa. Na druhý deň krájame na tenké kolieska.
Komentáre
Zverejnenie komentára