LIMETKOVÁ SOĽ
Ideálny doplnok pri príprave rýb, morských plodov, bieleho mäsa a zeleniny. Hodí sa i do domácich bylinkových masiel, nátierok alebo šalátov. Osviežujúca superingrediencia, ktorú musíte vyskúšať.
Potrebujeme:
4 PL hrubej morskej soli
1 ČL mletého zázvoru
limetkovú kôru z dvoch biolimetiek
Ako nato:
1. V mažiari alebo v mixéri rozdrvte morskú soľ. Limetky umyte horúcou vodou a osušte. Nastrúhajte na jemno limetkovú kôru a nechajte ju najskôr vysušiť pri izbovej teplote.
2. Až potom ju zmiešajte s rozdrvenou soľou a mletým zázvorom. Inak by vám soľ zvlhla. Plnte do sklenenej a vzduchotesnej nádobky. Soľ môžte ihneď použiť.
Potrebujeme:
4 PL hrubej morskej soli
1 ČL mletého zázvoru
limetkovú kôru z dvoch biolimetiek
Ako nato:
1. V mažiari alebo v mixéri rozdrvte morskú soľ. Limetky umyte horúcou vodou a osušte. Nastrúhajte na jemno limetkovú kôru a nechajte ju najskôr vysušiť pri izbovej teplote.
2. Až potom ju zmiešajte s rozdrvenou soľou a mletým zázvorom. Inak by vám soľ zvlhla. Plnte do sklenenej a vzduchotesnej nádobky. Soľ môžte ihneď použiť.
Komentáre
Zverejnenie komentára